016 25 50 45    016 25 49 45    0496 40 46 24

Wij leggen de fundering van een gezond financieel beleid

Onze klemtoon ligt duidelijk op meer dan alleen het wettelijk in stand houden van het dossier. Wij vinden het in stand houden van het dossier een minimum.

U mag als klant van Prymacc echter pas tevreden zijn als U ook het gevoel krijgt dat U uw zaak financieel, fiscaal, etc… onder controle heeft. Niet alleen als U de onderneming opstart, meestal een zeer intensief samenwerkingsmoment, maar vooral wanneer U uw zaak ontwikkelt. In een grotere onderneming is de CFO vaak de rechterhand van de CEO, grotere ondernemingen zijn trendsetters, wij pikken nu reeds 5 jaar in op deze trend, met succes.

Om al diverse disciplines te combineren gebruiken wij een zeer performant boekhoudsysteem en integreren wij de jaarrekening en alle toebehoren in het geïntegreerd systeem van Kluwer Software. Dit systeem laat ons toe ook andere toepassingen de klant zelf prefereert in te schakelen in de verdere verwerking tot de jaarrekening, de verslagen, de fiscale aangifte,….

Een ongelimiteerde opsomming

 • OPRICHTING

  Wij werken met U een financieel plan uit en kijken wat voor U de beste ondernemings-vorm is, BVBA,NV,eenmanszaak,etc…
 • DE KLASSIEKE

  Afsluitingswerkzaamheden, jaarrekening, fiscale aangifte, fiscale fiches, afschrijvingstabellen, inventarisatie,…
 • MANAGEMENTRAPPORTERING

  U wil regelmatig meer weten over uw zaak, wij zorgen voor een link naar budgetten, bepalen uw KPI’s, Cash Flow planning
 • SPECIALS

  Activity based costing, segmentrapporting, sectoranalyse, business plan, internationale rapportering, audit, individuele bijstand vennoten, etc...