Accountancy

Prymacc Accountancy
Onze klemtoon ligt duidelijk op meer dan alleen het wettelijk in stand houden van het dossier.
Wij vinden het in stand houden van het dossier een minimum. 

U mag als klant van Prymacc echter pas tevreden zijn als U ook het gevoel krijgt dat U uw zaak financieel, fiscaal, etc… onder controle heeft. Niet alleen als U de onderneming opstart, meestal een zeer intensief samenwerkingsmoment, maar vooral wanneer U uw zaak ontwikkelt. In een grotere onderneming is de CFO vaak de rechterhand van de CEO, grotere ondernemingen zijn trendsetters, wij pikken nu reeds 5 jaar in op deze trend, met succes.  

Om alle diverse disciplines te combineren gebruiken wij een zeer performant boekhoudsysteem en integreren wij de jaarrekening en alle toebehoren in het geïntegreerd systeem van Kluwer Software. Dit systeem laat ons toe ook andere toepassingen de klant zelf prefereert in te schakelen in de verdere verwerking tot de jaarrekening, de verslagen, de fiscale aangifte,….

Een ongelimiteerde opsomming

Wij werken met U een financieel plan uit en kijken wat voor U de beste ondernemings-vorm is, BVBA, NV, eenmanszaak, etc…

Afsluitingswerkzaamheden, jaarrekening, fiscale aangifte, fiscale fiches, afschrijvingstabellen, inventarisatie,…

U wil regelmatig meer weten over uw zaak, wij zorgen voor een link naar budgetten, bepalen uw KPI’s, Cash Flow planning

Activity based costing, segmentrapporting, sectoranalyse, business plan, internationale rapportering, audit, individuele bijstand vennoten, etc...

Prymacc Logo
Onze missie is u te adviseren in de groei van uw onderneming. En daar gaan wij heel ver in. U bent geen dossier bij ons. Wij denken proactief met u mee.
KANTOOR BEGIJNENDIJK
Plankenbrug 60
3130 Begijnendijk
T: 016 25 50 45
F: 016 25 49 45
M: 0496 40 46 24
KANTOOR KEERBERGEN
Nachtegalendreef 3 bus A
3140 Keerbergen
Tel: 015 76 26 33
Fax: 015 76 26 34